duminică, 9 decembrie 2012

The Sunday Post

                                        Am vazut:desene animate si filme de Craciun.Am ascultat:Radio Magic Fm (Radioul lui Mos Craciun).Am citit:bloguri si "Ghidul de supravietuire ale unei foste sotii" de Debby Holt.Am facut:curat , impodobit un bradut .Am mancat:pizza si prajituri cu frisca.Am baut:Coca-Cola si urmeaza ciocolata calda Joe cu aroma de rom.Am gandit:ca ma simt singura si ca m-am saturat sa ma apuce crizele de astm.M-am bucurat:ca traiesc totusi si ca am scapat cu bine de alte crize de astm.M-am enervat:ca am fost la votare si nu erau bine organizati.Mi-am dorit:sa ma teleportez la Bucuresti.Click:bloguri .M-am mirat:ca eram singura din generatia tanara la vot.




                                Buna seara!La Braila ploua si iar ploua.Am imprumutat acest tip de postare de la draguta de Enchanted Ana.  Saptama aceasta a trecut atat de repede!Nu am uitat aparatul foto acasa...asa ca pregatesc Week in photos (1).



                            Urmeaza in aceasta seara meciul de handbal Romania-Spania si sa-mi recuperez sosetele de la acest hot:











                                            Cum a fost saptamana voastra?                 


                     

10 comentarii:

  1. Aurelia, incearca sa schimbi fontul pentru ca este foarte greu de citit.Eu ma chinui putin:(
    Ma bucur ca ai imprumutat si tu postarea de duminica.Imi place sa vad pe mai multe bloguri o recenzie a saptamanii ce a trecut.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am schimbat!Si mie imi plac foarte mult aceste postari.

      Ștergere
    2. Nu-i bun nici fontul asta. Eu una, ma chinui teribil sa inteleg si sa citesc ce scrii. Recunosc ca, uneori ma las pagubasa, pentru ca nu inteleg nimic din ce e scris. Banuiesc ca ti-a placut mult fontul asta, dar crede-ma ca nu-i cea mai buna alegere. Te pup!

      Ștergere
    3. L-am schimbat iar.Poate acum este bine.

      Ștergere
  2. Eu am avut o saptamana urata, la fel ca ultimele saptamani de pana acum. Abia astept sa treaca perioada asta! Datorita incarcaturii emotionale nici nu mai tin minte ce am mancat sau ce am facut. Nu cred ca am facut mare lucru, decat sa anunt castigatorii concursului organizat pe blogul meu (Aurelia, si tu esti printe ei; te rog sa-mi trimiti pe e-mail datele tale de contact).
    Da, e bine sa rememoram saptamanile si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru lucrurile frumoase din viata noastra.
    XOXO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru comentariu.Ti-am trimis datele , dar le trimit iar.

      Ștergere
  3. Cu crizele de astm ar trebui sa cauti un doctor bun si sa ti le rezolvi, eu am o prietena care timp de 20 de ani a avut probleme cu astmul si dupa ce a stat in spital o perioada, pe la inceput, i s-a spus sa faca pufuri atunci cand mai are crize. Si din cauza medicamentului folosit la pufuri, folosit pe un termen de cativa ani si foarte des, a ajuns sa faca intr-o perioada atacuri de panica si sa aiba crize de anxietate foarte dese. Si asta deoarece doctorul care ii supraveghea astmul nu i-a schimbat medicamentul odata cu varsta, trebuie unul care sa fie din ce in ce mai usor, nu puternic. Ea si-a revenit dupa ce i-a schimbat medicamentul folosit la puf, plus ca pe langa asta a inceput sa mearga foarte des la salina, sa faca aerosoli si sa ia si diferite tratamente de la Plafar. Pupici si sa ai grija cu sanatatea ca nu-i de glumit cu ea

    RăspundețiȘtergere