sâmbătă, 23 februarie 2013

Dezamagire Rimmel Romania



                                     Astăzi   am  plecat  pe  o  ploaie  (care  m-a  facut  varză )  sa-mi  cumpăr  din  Carrefour  Brăila  două  rimeluri  :








                                        Este  vorba  despre  Volume   Lash  Scandaleyes  Mascara   şi  Scandaleyes  Show  Off  Mascara  (  ambele  de  la  Rimmel  London ) . Preţul  unei  singure  bucăţi  este  de  9,65  lei .  

                                         Ajung  plouată  ca  o  curcă  şi ........astept  la  stand ......si  tot  astept  .Vânzătoarea  statea  de  vorbă  in  altă  parte  .Îmi  fac  curaj  ( că  tot  eram  udă  leoarcă  si  tremuram )  şi  mă  duc  eu  dupa  ea  .Se  întoarce  la  mine  plină  de  greaţă  şi -mi  trânteşte  în  mână  cele  două  produse .Nu  mă  întorc  bine  să  plec .....că  si  aud  :"  Ai  văzut  ce  unghii  avea ...". Domnişoara    făcea  aluzie  la  faptul  că  dimineaţă  ( la  serviciu )  mi-a  sărit  oja  de  pe  două  unghii .Cum  nu  am  ojă  sau  acetonă  acolo ......am  plecat  aşa .Mare  greşeală ! Se  pare  că  pentru  aceast  reprezentant  Rimmel  London  este  mai  important  cum  arată  fizic  clientul !   Această  atitudine  m-a  scârbit  si  sicer   nu  o  să   calc  iar  pe  acolo .    Nu  mai   spun  că  rimelul  Scandaleyes  Show  Off  este  atât  de  uscat :







                                     Am  semnalat  acest  fapt   celor  de  la  Rimmel   şi  sunt  tare  curioasă  dacă  vor  răspunde .




                                    Partea   mai  bună  a  acestei  zile  a  fost  insă  oferta  de  la BB  Cream  de  la  Garnier .










                                  BB Cream-ul   costă  27.75  lei  şi   primeşti  gratis  un   lapte  demachiant  calmant  cu  extract  de  trandafir  pentru  ten  uscat  si  sensibil . Ambele  produse se  găsesc  in  trusa  din  imagine .




                                      Aţi  avut  astfel  de  experienţe  neplăcute ?                                                                                       

28 de comentarii:

  1. Am vazut si eu donsoare din astea, dar cand imi dau seama cum sunt, le tratez exact cum ma trateaza si ele pe mine.Mi-a trantit una o data sacosa la o farmacie, si eu i-am trantit banii si i-am zis sa se grabeasca ca nu am timp sa stau dupa ea.A facut niste ochi :))
    Si i-am zis si multumesc pentru serviciile urate...
    Si daca ma enervez, le si foiesc colo-colo, special ca sa le enervez mai tare.Ce vina am eu ca ele sunt frustrate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate ! Sigur nu mai cumpar de la Carrefour! Domnisoara o fi crezand ca toata lumea sta cu oja in mana.Imi pare rau ca se fac astfel de discriminari!

      Ștergere
    2. Aurelia, sa nu crezi ca sunt rea.Ci don contra, sunt foarte corecta.
      Eu cand plec la cumparaturi sunt foarte rapida, pentru ca stiu exact ce imi doresc si nici nu sunt genul care sa zaboveasca si sa umble fara rost sa rascoleasca toata marfa.Imi place, probez, iau.
      Dar cand patesc faze din astea, i le intorc!

      Ștergere
    3. Asa merita sa-i fac si eu .Sunt prea moale si permit prea multe!

      Ștergere
  2. Ce urat din partea ei, trebuia sa ripostezi, eu nu pot permite nimanui sa se poarte in felul acesta cu mine, mai ales cand ma adresez respectivei persoane cu gandul de a-mi cheltui banii pe un bun pe care ea il comercializeaza. Ar trenui sa ii faci reclamatie la managerul ei!
    Am avut si eu un rimel din asta, insa negru cu portocaliu, al meu nu era uscat, insa nu prea mi-a placut.

    Sa ai o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o sa scape usor ! Sunt curioasa daca cei de la Rimmel o sa-mi raspunda .Unde este Protectia Consumatorului ? Ei vand produse uscate .Cum de se mai numeste rimel?

      Ștergere
  3. si eu am patit, am facut taraboi mare, iar domnisoara a fost concediata!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. imi pare rau pentru intamplarea din Carrefour...eu cel putin n-am avut probleme sau nu am fost supusa comentariilor de genul.dar nu stii niciodata ce iti poate oferi o noua zi:).Tot aici,eu am gasit o super oferta la Nivea:) O crema de fata de zi plus un cadou.te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru comentariu .Nu am vazut aceea oferta de la Nivea .

      Ștergere
  5. Sper sa nu mai ai astfel de experiente. Eu am renuntat sa-mi mai fac unghiile la serviciu pentru ca in fiecare zi trebuie sa imi sara oja de pe cel putin o unghie.
    Am primit coletul vineri,dar eu am ajuns acasa seara trecuta. Ciocolata a fost foarte buna, chiar nu ma asteptam sa gasesc si ceva dulce. Cartea am inceput de aseara sa o citesc.
    Ai grija de tine!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca a ajuns .Cartea este speciala pentru mine . O consider o lectie de viata !

      Ștergere
  6. I love your blog! It's great :) Feel free to my blog :)) Maybe, you follow my blog ? ♥ (If you like it)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks four your comment on my blog . I follow your blog to !

      Ștergere
  7. In ultimul timp peste tot ai experiente de genu. Daca sunt vanzatoare, au impresia ca sunt mai presus de tot poporul. O rogi ceva, isi da ochii peste cap. O mai rogi ceva, deja se uita urat la tine, daca mai ai tupeul sa ii spui ceva, deja te scuipa. A fost o nesimtire... Daca eram in locul tau m-as fi intors sa ii zic ceva, desi... vorba aia, nu merita sa iti pui capu cu prostul, ca esti mai prost ca el atunci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai astfel de experiente am si eu parte ! Mi-e frica sa mai cumpar ceva !

      Ștergere
  8. Ce experienta aiurea! Am fost si eu si m-am interesat de oferta respectiva chiar din prima zi, iar vanzatoarele de acolo s-au aratat foarte interesate sa ma ajute. Curios este faptul ca in pliantul promotional o mascara costa 9,95lei, dar vanzatoarele de la departamentul de cosmetice atunci cand au scanat produsele mi-au spus ca o mascara costa de fapt 7,90lei. Eram indecisa si nu mi-am mai luat niciun produs pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca a aparut aceasta situatie pentru ca (pana pe 8 martie ) este reducere de 20% pentru toate produsele de machiaj.

      Ștergere
  9. cat nu suport specimenele astea.... cand mai dau de cate una "acra" asa stii ce fac? ii zic in continuu, "va multumesc" "sunteti ffff amabila" "sa aveti o zi excelenta"....etc etc. stii ce fata fac???? le cade fata pur si simplu.... bineinteles eu numai cu zambetul pe buze :)))si ele cu o falca in cer si una in pamant !!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca mascara era uscata e nasol, doar daca a fost desfacuta se usuca (din cate stiu). Nu avea sigiliu? Nu mi s-a intamplat personal dar desigur ca aud in jurul meu adesea, asta este si motivul pentru care nu cumpar daca nu sunt in folie protectoare.
    Cat despre cele doua dudui, eu zic ca nu, nu merita nici macar sa le raspunzi. Ai facut foarte bine asa. Nu esti prea moale. Se numeste smerenie, este o virtute si este opusul trufiei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru a nu sari oja de pe unghii, sunt niste trucuri: aplica intai un strat, lasa sa se usuce, apoi aplica al doilea strat de oja. De asemenea, eu am folosit de curand oja rosie; am plicat un strat de oja rosie, am lasat sa se usuce, apoi am dat peste cu un strat de oja transparenta cu sclipici. Si sa stii ca nu se mai cojeste sau oricum dureaza mai mult.
    Referitor la subiectul postarii tale, sunt oameni carora nu merita sa le ripostezi! Pur si simplu nu merita bagati in seama!

    RăspundețiȘtergere
  12. acum o saptamana am fost cu prietena mea la cumparaturi . am intrat intr-un magazin cu haine unde erau 2 doamne ( sa le spun asa ) , stateau frumos la tejghea si mancau chipsuri . ok .. prietena mea incearca 2 rochite dar nici una nu i-a fost pe plac . le-am inmanat uneia dintre doamne , a facut o fata .. ceva la modul " nu cumperi nimic ? " . inainte sa iesim din magazin am spus " multumim , la revedere " , nu am auzit nimic inapoi :)) ce sa zic , le-am deranjat din rontaiala .. eram doar noi doua in magazin . oare nu de aceea sunt platite ? sa puna produsele la loc in cazul in care nu se cumpara . sau trebuia sa ma simt eu , si sa le pun eu inapoi pe raft . asta e , asta e meseria

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna , eu tot din Braila sunt si aceeasi problema am remarcat-o si eu la standul de cosmetice din carrefour de aceea prefer sa ma duc la DM unde nu se uita nimeni in sictir la mine si nici nu sta sa imi sufle in ceafa ( cum se intampla si la Kendra dealtfel ). Cat despre mascara , am avut si eu varianta portocalie si era tocmai invers adica foarte apos dar cu timpul s-a mai intarit si mi-a placut mai mult asa. Pup

    RăspundețiȘtergere